Over Purrrfect

 

Mijn naam is Kiki Vos-O’Hagan en ben behalve kattentrimster ook gediplomeerd dierenartsassistente paraveterinair en fokster van siamezen en oosters kortharen. Ik heb de opleiding tot professioneel kattentrimster gevolgd aan de Martin Gaus Academie te Lelystad. Dit is een nieuwe opleiding en ik mag mij tot 1 van Nederlands eerste gediplomeerde kattentrimsters noemen.

In februari 2011 opende mijn trimsalon haar deuren.


Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in “de kat”. In mijn kattentrimsalon zorg  ik er voor dat álle katten op een katvriendelijke manier worden behandeld.
Ook ben ik erg creatief en vind ik het leuk om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken bij het trimmen van de kat. Voor de behandeling worden de nagels van de kat geknipt. Dit is o.a. om mij zelf tijdens de behandeling te beschermen.


Omdat mijn trimsalon is gevestigd in Dijkstra dierenkliniek, heb ik de mogelijkheid om bij katten met bijvoorbeeld erg veel pijnlijke klitten, de dierenarts te vragen of zij de kat onder narcose kan brengen. Dit gebeurt alleen als het echt niet anders kan.

 

Vanaf september 2011 ben ik ook gestart met de opleiding tot hondentrimster, in maart 2013 heb ik ook mijn diploma tot hondentrimster gehaald en vanaf 1 mei 2013 is mijn trimsalon uitgebreid tot katten en hondentrimsalon.

Tekstvak: Bergamotte 1, 6846 HP Arnhem Tel: 06 206 11 626  e-mail: info@kattentrimsalonpurrrfect.nl