Over

Mijn naam is Kiki Vos-O’Hagan en ik ben professioneel gediplomeerd kattentrimster en dierenartsassistente paraveterinair.

In 2008 heb ik mijn diploma paraveteriniar gehaald en sindsdien ben ik werkzaam bij Dijkstra Dierenkliniek. Naast deze part-time baan in loondienst, ben ik ZZP-er in mijn eigen trimsalon.
Ik heb de opleiding tot professioneel kattentrimster gevolgd aan de Martin Gaus Academie te Lelystad. Ik zat in de eerste groep cursisten en mag mij dan ook 1 van Nederlands eerste gediplomeerde kattentrimsters noemen.

In februari 2011 opende mijn trimsalon haar deuren.

Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in de kat. In mijn kattentrimsalon zorg  ik er voor dat álle katten op een katvriendelijke manier worden behandeld.
Ook ben ik erg creatief en vind ik het leuk om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken bij het trimmen van de kat. 

Omdat mijn trimsalon is gevestigd in Dijkstra dierenkliniek, heb ik, in zeer zeldzame gevallen, de mogelijkheid om bij katten met bijvoorbeeld erg veel pijnlijke klitten, of katten die zeer angstig of zelfs agressief zijn, de dierenarts te vragen of zij de kat onder narcose kan brengen. Dit gaat alleen in overleg met de eigenaar en gebeurt alleen als het echt niet anders kan. Omdat ik zelf ook paraveterinair ben, is je kat bij mij in goede handen tijdens de sedatie. Ook voor de begeleiding van katten die onder invloed zijn van een kalmerend pilletje, worden door mij goed in de gaten gehouden.

In maart 2013 heb ik ook mijn diploma tot hondentrimster gehaald en  is mijn trimsalon uitgebreid tot katten en hondentrimsalon. Na een aantal jaar met veel plezier ook honden te hebben getrimd, ben ik in 2020 gestopt met het trimmen van honden omdat katten toch meer mijn “ding” zijn.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close